Vores spritnye dankortterminal fungerer hastigt

I sidste uge fik vi nye terminaler på mit job, der er på en restaurant i Roskilde. Der er blandt andet kommet en ny dankortterminal plus en touchterminal, og der er desuden kommet et postmixanlæg. Selvfølgelig skal jeg lige blive oplært i at bruge vores nye touchterminal, men ydermere mener jeg, den virker ganske smart. Jeg er glad for, at vi har fået en ny dankortterminal, grundet at den anden var så langsom, hvilket provokerede mig og ikke mindst kunderne.

Faktisk var det mig, som fik ideen om, at vi muligvis skulle erhverve os et postmixanlæg. Efter min mening er det ret fedt, at vi har denne maskine, og det synes mine medarbejdere ligeledes, og endda min chef. Samtidig virker det som om, at kunderne godt kan lide det. I dette postmixanlæg befinder der sig flere forskellige sodavand, og cafeens kunder vælger oftest Pepsi. Idet vi har pause, må vi få et stort glas omkostningsfrit sodavand eller andet af anlægget, og jeg vil altid have Sprite.

Jeg mener, det går mere hastigt at ekspedere vores kunder med de nye terminaler, end det gjorde inden. Kunderne bestiller mad, og jeg taster det effektivt ind på den nye touchterminal, den nye dankortterminal fungerer ekspedit, og kunderne sørger selv for at tage drikkevarer af anlægget. Bedre kan det ganske enkelt ikke blive! Jeg er mere tilfreds med at komme på job nu end førhen, fordi det nu går meget hurtigere, så køen foran disken bliver ikke ligeså stor.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>