Vores idrætsefterskolei det smukke Midtjylland byder på noget for alle

På vores idrætsefterskole i det smukke Midtjylland er der helt sikkert noget for alle. Det er nemlig en vidtfavnende efterskole, der byder på mange varierende studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og der fokuseres derfor selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige sportsarter som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen kan dog også meget mere end bare sport og idræt. Inspireret af sine naturskønne omgivelser giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan få chancen for at prøve både interessante og udfordrende linjefag – blandt andet adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, kan du i stedet vælge at fordybe dig i eksempelvis design eller musik I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, ligegyldigt hvad dine interesser er.

Efter den almindelige undervisning på efterskolen, vil du med garanti – også udenfor efterskolens undervisningstid – få en masse oplevelser. Det sker både i form af forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to udlandsrejser. Den ene af rejserne har Norge som destination, og her får eleverne med linjefaget outdoor, chancen for at sove udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at tilrettelægge. På Europalinjen er fokus nemlig på planlægningen af rejser.

Selv hvis du ikke er sportsinteresseret, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fokusfag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.