Vælg den rette sclerose behandling med Rebif

Der er næsten altid et væld af store og små spørgsmål, som fylder meget i dine tanker, hvis du er blevet orienteret om den absolut værste diagnose: dissemineret sclerose. Dit immunsystem er nemlig ikke længere i stand til at kende forskel på fremmedlegemer og kroppens egne celler, når du lider af multipel sclerose eller andre autoimmune sygdomme. Som følge deraf kaster immunsystemet sig over de raske celler, hvorefter der sker en demyelinisering, hvor det beskyttende lag omkring nervecellerne bliver ødelagt.

Som sclerose patient er det vigtigt, at du tidligst muligt efter, at diagnosen foreligger, bliver sat i gang med en behandlingsform, der matcher præcis den form for sclerose, du har, samt det sygdomsstadie, den autoimmune sygdom er nået. En hurtig behandling vil nemlig sikre den største chance for, at du som patient vil kunne leve flere år med en livskvalitet, som er væsentligt forbedret. En interferon behandling tidligt i sygdomsforløbet er det oftest brugte behandlingsprogram.

Den væsentligste fordel ved at få fx Rebif behandling eller en anden behandling med interferon hurtigst muligt efter at du har fået stillet en dissemineret sclerose diagnose er, at Rebif har en sygdomsdæmpende virkning. Du kan dermed med denne behandling forstørre hvor lang tid, som der går imellem attakerne foruden reducere omfanget af attacks. Af den årsag giver du din krop den nødvendige ro til at restituere og reducere effekten af demyelinisering.

Har du brug for mere info om, hvordan Rebif giver dig mulighed for at bremse udviklingen af dissemineret sclerose? Først og fremmest kan du få informationer om din sygdom hos din læge. Det er desuden tit muligt at finde masser af god information om hvorfor Rebif interferon behandling er så gavnligt mod den demyelinisering, som sker ved multipel sclerose, såvel som på hvilken måde du sikrer mest ud af livet med en uhelbredelig autoimmun sygdom, såfremt du kigger på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.