Tim Holtz, Spellbinders samt Clear stamps giver mange muligheder for kreativitet

Nu vil jeg gå mere ind i lidt om de kreative muligheder for scrapbooking. Jeg kan forestille mig, at du faktisk søger efter de unikke Magnolia stempler? Her kan du få mere end flere hundrede uidentiske Magnolia stamps. Dertil er pennen Promarker er effektiv i relation til enorm mange formål. Promarker-penne er fantastiske i relation til at farvelægge dine stempelmotiver med. Og så kan du få nogle fine pyntebånd, og her findes der også et bredt udvalg. Når vi taler pyntebånd findes der virkelig meget lige fra blondekanter plus faconsyede border til pyntebånd pyntet med fx striber og lige præcis dét, man vil kunne tænke på i utallige farvespektre.

Er du tosset med scrap bog samt kort, skulle du tilmed betænke at købe Quickutz. Og så vil du kunne udvælge blandt det kæmpe udvalg fra producenten Quickutz hvor du kan finde lige det materiale, man har brug for over nettet. Det gælder også Rubber stamps, og tilmed – så snart man får del i de enkelte ikke-monterede Rubber Stamps, vil de være nemme at have glæde af. Og så vil du desuden få brug for scrapbook papir i mange forskellige arter. Heldigvis har du chancen for at finde din favorit imellem et kæmpe udvalg af scrapbook papir. Den meterlange liste af nuancer, figurer plus temaer i forhold til scrapbook papir får det til at være let for én at kreere en såvel køn som unik skrapbog/scrap book.

Tim Holtz er en af de fremmeligste producenter i forhold til revolutionerende farve plus materialer til at præge med. Man har chancen for at erhverve sig en bred vifte af farver foruden alverdens pyntegenstande plus etiketter som er fine at dekorere dine kort med fra netop Tim Holtz. Køber du kvalitets produkter fra Spellbinders sortiment, vil dåbskort blot være én af de kreative ting, du så fremadrettet selv kan frembringe, hvorved de ender med at være helt igennem enestående. Jeg kan især anbefale stansemaskinen fra Spellbinders. Har du Clear Stamps giver de dig et meget fintmærkende produkt, siden du pga. den gennemsigtige klods kan se nøjagtig hvor på kartonen, du putter billedet eller teksten. Desuden vil du opleve den fornøjelse forbundet med produkter som Clear Stamps, at de så godt som ej fylder på dine reaoler. Scrapbooking danner som beskrevet her en bred vifte af mulige fritidsbeskæftigelser.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>