Store altaner er et gode fra mange sider

I barndomshjemmet var der altid en altan. Der er en lang række pæne facts at fortælle om altaner, da de giver grobund for utallige goder. Glaspartiet ud mod kvalitets altanen giver grundlag for som det første, at der opstår flere lysstråler i stuen eller soveværelset. Fireværelses-lejligheder kan da ellers på en måde have en tilbøjelighed til at komme til at være noget ravmørke. Efterfølgende er det lige til i de mørke tider gå uden for på sin altan for her at kunne mærke, hvor meget beklædning, man er tvunget til at tage på den dag. En sådan fordel kan man naturligvis have gavn af året rundt. Mest udtalt er altaner selvsagt super nice gennem sommeren, hvor man kan boltre sig med de bedste grilaftener, idet jeg som fem år havde mine forældre placeret en altanvenlig sandkasse uden for på vores altan. Min mor og til dels min far virkede sådan set en kende nere solbrun i forhold til andre folk, og det er forventeligt, at voksne og børn som har sydvendte altaner har et grundlag for at få temmelig meget mere solskin sat over for de folk, som ej har. Folk der har have, er uundgåeligt de mest brun.

Sikkert fordi jeg tidligere har været hjemmeboende med altaner, har det virkelig været ulideligt at have en lejlighed hvor der ikke er altaner til rådighed her de første år, imens jeg var flyttet hjemmefra. Oprigtig talt var jeg således særdeles henrykt, idet jeg så et fællesbrev fra bestyrelsen i min ejerforening for nyligt. Herigennem kommunikerede bestyrelsen, at der skal konstrueres en skøn altan til hver eneste hybel i beboelsen. Jeg har manglet en god altan længe, så det er en fornøjelse at få lavet en stor altan. Den nye altan skal tilbygges i forlængelse af min pladsbegrænsede stue, derfor er det faktisk ideelt. Kvadratmetermæssigt udvider det egentlig en stue med et rum, som der er virkelig brug for. Jeg vil nu kunne gå ud i friheden på en altan ret uden for fra min gode stue. Eftersom jeg har lejlighed helt oppe kommer det i den grad til at være en stor opblomstring. Det er som beskrevet ovenfor dermed jeg ikke kan stoppe med at løbe jublende omkring eller berømme betydningen af nye altaner tilstrækkeligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>