Snart er det sidste skoledag, hvorfor et kostume skal være på plads

Nu vil jeg berette noget ift. mine erfaringer med at sy fastelavnskostumer. Årligt gælder det om at have de bedste kostumer til fastelavn foruden i år også et drenge kostume som egner sig til sidste skoledag. Da jeg har nemlig en dreng, der går i 10. klasse og tvillingepiger, der ikke er ret gamle. Indrømmet, jeg har i en lang række år købt mig fra de fineste kostumer til fastelavn til mine børn, men nu måtte jeg forsøge at sy nogle.

Da jeg havde været inde i stofshoppen og købt noget anvendeligt, kørte jeg hjem og begyndte på at sy tøsernes kostumer. De blev tilfredse, da de fandt ud af, at det var prinsesser, som de skulle være. Jeg kan ikke vente med at få dem at se i deres kostumer, idet de er færdige. Jeg har for resten lovet mine unger at tage med dem ned i børnehaven, idet de skal have deres kostume på. Så kan jeg samtidig lige blære mig med, at det er mig, der har udfærdiget prinsessekostumerne.

Min søn må altså også have noget fedt når nu, det bliver hans sidste skoledag i folkeskolen, og denne event er en dato, han og klassen har set frem til i rigtig lang tid. Nu er der endnu nogle måneder til, men han og jeg er startet på at diskutere, hvilken udklædning det skal være. Drenge er ikke til mors kreationer, og af denne grund har vi i fællesskab stødt på en fed netbutik, hvor det er muligt at udvælge et fint kostume til det, folk ønsker og således også sidste skoledag i 9.-10. kl. Af denne grund tror jeg faktisk, at udgangen bliver, at han bare får sit kostume herfra, og dermed bliver resultatet virkelig flot til sidste skoledag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>