Rekruttering, vikarbureau og outplacement, København er godt for en virksomhed

Mit tidligere arbejde fandt jeg via rekruttering i København. Jeg arbejdede der længe og var glad for det. Jeg blev dog fyret, så jeg benyttede mig af outplacement København, hvilket var en stor hjælp til mig. Jeg har lige fundet et nyt job igennem et vikarbureau, København. Og det lyder som et godt job, som jeg også skal blive glad for.

Det er efterhånden otte år siden, jeg henvendte mig til en virksomhed, der tog sig af rekruttering, København. Da mit tidligere firma så godt kunne bruge en ny medarbejder og kontaktede rekrutteringsbureauet, blev jeg set i deres database, og dermed skulle jeg til et jobinterview. Det sluttede med, at jeg blev ansat. Rekruttering, København var meget nemt, så jeg kan kun anbefale det til jobsøgende og virksomheder. Dengang der kom besparelse på mit arbejde, blev jeg afskediget, hvilket forbavsede mig. Heldigvis havde chefen lige inden kontaktet et bureau, der tog sig af outplacement i København, og det hjalp mig rigtig meget med at komme videre.

Outplacement – København -firmaet kom med det forslag, at det var en mulighed at kontakte et vikarbureau, København, så det gjorde jeg. En ansat i et selskab, der mindede om mit forhenværende, gik på orlov, og jeg fik derfor et vikarjob med næsten et års varighed. Dog tror jeg, at jeg evt. bliver ansat fast når det er slut med vikariatet. Vikarbureau i København fik det til at være meget let at skaffe et nyt job og let for mit nye selskab.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.