Rekruttering Horsens – Få hjælp til at finde de de mest kompetente kandidater

Rekruttering Holstebro - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81,

”K&A&P Arkitekter er en virksomhed i vkst, og de sidste 3 år er vi vokset fra 5 til over 30 kolleger. Vi har derfor haft behov for de bedste medarbejdere, så vi kunne følge med alle vores konkurrencer. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. Rekrutteringsbureauet kan også hjælpe, hvis du kunne tænke dig vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81,

”Hos Pape Industriudvikling A/S har vi adskillige gange gjort brug af et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning. Vi får en grundig og seriøs support, der sparer os tid og sikrer firmaet den bedste kollega. Vi kommer med vores ønsker, og så finder bureauet de dygtigste kandidater, som vi så fælles hilser på og vurderer. Vi undgår helt at skulle gnave os igennem uanede mængder af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at belyse og finde os den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet styrer simpelthen alt det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han enkelt ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Horsens - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81,

”Vi har samarbejdet med et professionelt rekrutteringsbureau, og det har givet vores virksomhed kompetent rådgivning, sparring og forretningsudvikling, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens” og opdagede vikarbureauet.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og søger mere på Cv-et? Så må du overveje at opnå arbejde ved at registrere dig ved et vikarbureau. Her kan du sikkert finde småjobs og prøve dig i diverse små ansættelser – eller finde det faste trygge job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.