Ligenu har jeg et godt øje til mange forskellige stokerfyr

I går tog min bedre halvdel og jeg det store spring, hvorfor det er ved at være tid til at udvælge en god varmekilde i boligen. Jeg er bestemt klar over, at vi ikke skal have fjernvarme som forsyning, grundet at varmen herfra er vildt dyrt! Fyr på olie forurener for meget, og brændeovne sviner, så jeg mener, at et danskproduceret stokerfyr står tilbage som den perfekte mulighed. Nogle fyr evner eksklusivt træflis dertil drage nytte af korn, mens nogle kan nedbryde rub og stub.

Pt har jeg øje på et en type af stokerfyr fra et firma, der hævder, at de på egen hånd producerer produkterne i gennemført kvalitet. Virksomheden afstemmer, udvikler og forædler nemlig jævnligt stokerfyrene. Jeg holder af idéen med at købe et af de fyr, som er lavet i Danmark. Samtidig kan denne model af stokerfyr klare stort brænde, og dette stokerfyr har ikke behov for meget service og eftersyn. Folkene bag beretter, at jeg med netop dette stokerfyr model har evenen til at fyre med træflis, samt kort og granulater med mere. Produktionsfirmaet laver dogimidlertid også en markant mere overkomemelig stokerfyr-type, der kun evner at udnytte træ samt korn.

Altså – tvivlspørgsmålets kerne er, hvad for et af de 2 modeller mit eget valg skal ende på. Hvad kan glæde mig ved desuden at være i stand til at bruge materialer som granulat? Altså hvis I har viden herom, må I meget gerne sende mig en besked. Helst inden, at vinteren kommer, så vi ikke ender med at hakke tænder i hjemmet, pga. vi ikke har truffet beslutningen om et fyr.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>