Køb af havehegn – tøserne og jeg går efter En forening af lydhegn + raftehegn idet tøserne og mig skal have dugfriskt havehegn til grunden

Mine døtre & mig bor ved et styk dødhamrende buldrene vej og er super plaget af tidligt om morgenen af larm fra busser og lastbiler. Så nu vil vi opsætte et lydhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – . Bortset fra den slags er monteret langs med motorvejen, så har undertegnede ikke før kendt til lydhegn. Men sådan et havehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn – kan du tydeligt nok sagtens skaffe sig som privatperson.

Havens nye havehegn ska’ have en masse stauder nær ved. Samtidig har vi flere æbletræer, der samtidig kan bryde lidt med havens nye raftehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn – . Spændte mig glæder mig til det lydhegn og at kunne sove længe med begrænset støj fra trafikken. Lydhegn det bli’r fedt. Mit projekt havehegn påbegynder med eftersøgning af en sammensætning af lydhegn og raftehegn her fra i aften. Jeg har allerede øje på nogle specifikke havehegn, hvorfor jeg kan begynde straks om 3-4 dage.

Jeg tænker at jeg ska’ have et lydhegn med udseende som et raftehegn. Den model vurderer jeg er et rustikt og naturligt havehegn, der falder perfekt til husets udseende med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn bliver leveret i en hvis højde således at jeg og tøserne slipper for kigget til bilerne. Og raftehegnet ser super dejligt ud med sit trælook. Børnene og mig bliver begejstrede for vores nye havehegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.