Jeg vil kun anbefale en efterskole: musik

En efterskole i Sønderjylland, jeg var dér for nogle år siden, og det var den mest fantastiske periode i mit liv! Er du på udkig efter en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har en masse at byde på. Min efterskole var en idrætsefterskole, dvs. en efterskole, som havde fitness samt en efterskole med et stort udvalg af sportsgrene. Det var f.eks. en efterskole med basketball + boksning og så videre. Tilmed var det en efterskole – musik plus en efterskole: design. Nu vil jeg gerne tale mere om min skoles fortrin, og dem havde min idrætsefterskole i Jylland mange af. Efterskolen havde selvfølgelig de obligatoriske, boglige fag, men den havde derudover alle mulige valgfag. På min efterskole blev jeg oplært i at spille på flere instrumenter, da det samtidig var en efterskole; musik, hvilket var virkelig interessant. Samtidig blev jeg oplært i at sy tøj, for det var nemlig en efterskole; design. En efterskole; design samt musik er nyttig for dig, såfremt du elsker at beskæftige dig med adskillige aktiviteter, evt. en aktivitet som du ej har gjort forinden, samt såfremt du vil hygge dig i selskab med vennerne/veninderne. Da det jo var en idrætsefterskole, motionerede man de fleste af ugens dage. Jeg kunne faktisk ikke lave tilstrækkeligt med motion til sidst, så det var derfor rigtig gavnligt, at det tilmed var en efterskole, der havde fitness. En idrætsefterskole er nyttig til dig, såfremt du godt kunne bruge mere energi og har brug for at blive mere sund og frisk samt glad. Start på en efterskole med musik, design + sport. Det er mit bedste forslag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.