Jeg skal til at købe mange ID-kort i plastic

Har du også brug for at bestille ID-kort? Idet jeg personligt er blevet identitetsansvarlig på mit arbejde, er det nu under min jobbeskrivelse at stå for ID-kort. Således har jeg undersøgt en del i forhold til emnet, men faktisk er jeg stadigvæk optaget af, hvorvidt enkelte af jer er vidende om en stor del mere i relation til ID-kort? Her tænker jeg især på ID plastikkort.

Her hvor jeg påtænker at få ID-kortene fra lige i øjeblikket, producerer de i tillæg til ID kort ydermere rabatkort & sæsonkort foruden magnekort. Her laver man kortene i en gennemført ordentlig kvalitet. Folkene her laver identifikationskortene på plastic-kort helt præcist i PVC med et såkaldt thermotryk, hvor bogstaverne nedbrændes i plastikkortet. Trykteknikken medvirker til, at trykket kommer til at være vandfast, slidstærk plus overhovedet ikke kan fjernes igen. De kan printe både i enkeltkrome farvenuancer som i fire-farvet tryk, hvilke også kendes som forkortelsen CMYK.

Dette lyder jo alt sammen faktisk ret positivt. Men eksisterer der måske nogen, som vil være en hel del bedre i forhold til at producere flotte ID-kort end det firma, jeg taler om? Læg for guds skyld et par linjer i kommentarfeltet, hvis nogen af jer er klar over et godt trykkeri. I øvrigt er feltet her i den grad fantastisk synes jeg, at være den overordnede sikkerhedsansvarlige for. Udelukkende det at sætte sig ind i et nyt fag som ID-kort, da det virkelig er et helt igennem vigtigt felt. Jeg har job i et ret stort firma, hvor der produceres farlige produkter. Og således er det essentielt, at samtlige ind- og udgange forbliver låst af, og hver og én ikke er i tvivl om, hvem hver især er pga. de enkelte ID-kort. Således kan der på intet tidspunkt tusse en uvedkommende ind i virksomheden fra fjendtlige virksomheder. Men for at opsummere – så smid mig nogle linjer her på bloggen, dersom I er visere på ID-kort end det er sagen med mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>