Jeg kan ikke lide mit krøllede hår, dermed benytter jeg et GHD glattejern

Mit hår er krøllet, kruset og tørt, og jeg afskyr det! Hvis bare jeg havde længere, glat, glansfuldt hår eller i hvert fald blot nydelige krøller. Tværtimod, mit hår er afskyeligt. Min bedste veninde, som by the way har rigtig glat hår, fortalte mig for nogle dage siden om GHD glattejern. Hun ejer det også selv og siger, at det efter hendes mening er allerbedste glattejern, fordi det gør håret virkelig glat samt skinnende.

Den anden dag var jeg ude at shoppe sammen med mutter og så lige pludselig et GHD glattejern i en butik. Med det samme fik jeg fat i hende og trak hende med ind i butikken. Jeg fortalte hende, at jeg ikke kunne lide mit hår, og hun begyndte bare at kværne om hvor ”smukt” mit hår var, samt at jeg nok havde arvet det fra hende m.m. Jeg gad ikke rigtigt lytte. Jeg tryglede hende om at få et GHD glattejern, og til sidst fik jeg overtalt hende.

Under alle omstændigheder, så er jeg vild med mit spritnye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, og det er ikke kun mig, der synes det. Alle mine veninder vil gerne have lov til at låne glattejernet af mig og de siger, at de helt sikkert selv skal købe sådan et. Jeg føler mig meget flottere med dette nye look, og på trods af at mor ikke erkender det, så gætter jeg faktisk på, at hun ligesom mig bedre synes om det her end mine krøller.

Jeg vil anbefale jer at købe et GHD glattejern, såfremt I som mig hader jeres krøllede hår.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>