Igang med at projektere busudflugter, busrejser/grupperejser i en moderne koncertbus, som sætter folk af helt henne ved spillestedet?

Jeg har i et stykke tid kendt en dude, som arbejder som buschauffør på grupperejser [http://www.nyborg-rejser.dk/grupper/]/busudflugter hvor han kører koncertbus. Fra ham buschaufføren opdagede jeg, at der er noget at spare hvis vi organiserer grupperejser med bustransport - http://www.nyborg-rejser.dk/bustransport/, , de gange hvor jeg & vennerne drager til samme musikkoncert. Vennerne og jeg foretrækker ikke opdele os i flere biler eller gå efter kostbare pladser i toget, hvor alle sjældent kan få siddeplads i forlængelse af hinanden. Så deraf følgende tager vi altid grupperejser/busudflugter med bustransport hvor vi sidder godt i en topmoderne koncertbus. De her busrejser - http://www.nyborg-rejser.dk/om-nyborg-rejser/busrejser/, i koncertbus holder præcis foran spillestedet og bringer alle os koncertgæster retur til Odense igen. Med det valg behøver vi ik at overveje taxier, hvordan vi kommer over til musikstedet, eller togtiderne for hjemrejsen.

Blandt mine kolleger er vi begejstrede for at tage til musikoplevelser. Vi er ofte en 8-10 stykker, som at der kan lide at følges til musikoplevelser sammen. Som en stor vennegruppe, så er busrejser/grupperejser med fælles busudflugter/bustransport i et stk koncertbus altså totalt optimalt. De fleste har garanteret kørt med busrejser eller busudflugter mellem f.eks Århus og Hovedstaden. Men lige så mange har sandsynligvis ikke prøvet koncertbus til grupperejser busrejser.

I det tilfælde at du behøver busudflugter, grupperejser eller bustransport kan jeg bestemt foreslå en oplevelse på en koncertbus. Tonen er rigtig dejlig. Forestil dig at sidde med folk, som alle og enhver er på vej til den samme musikkoncert. Hjem igen i en koncertbus har alle omkring dig været til den samme oplevelse som dig. Så Har du naturligvis noget at snakke om – også i det tilfælde at du er afsted alene på busudflugter. Og hvis I tager på grupperejser er en koncertbus ganske anvendelig, i det vennerne og dig kan finde sæder i samme del af bussen, når en del af jer bare kommer inden afgangen til den aktuelle bustransport.

Så bliv inspireret, såfremt dig eller dine venner vil arrangere grupperejser, busrejser eller efterspørgsel på busudflugter eller bustransport hvor du kører i en rar og bekvem koncertbus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.