Hvis man køber en trailer, bliver alting uden tvivl bare nemmere

Hvis alle må passe ind i Danmark, forekommer der oftest specifikke uskrevne regler, som må tages med i hverdagen. Vi har indset, at vi er nødt til at have en trailer, eftersom Esther og jeg har fået status som et ægtepar lige efter dansk opskrift med rækkehus omgivet af gyldne kornmarker, labrador, tre blåøjede børn foruden et køretøj med den legendariske jydekrog.

Alting forbliver dog ikke lige nemt. Jeg føler mig desværre som en elefant i et glashus i dette univers. Om der findes et par af jer ganske øvede husejere, der kan give et indtryk af, hvor i landet vi kan investere i en herlig trailer på tilbud, som er perfekt til husbehov, kunne det grundet dette være interessant at høre?

Egentlig er vores ønsker til den trailer, vi skal have, overhovedet ikke noget særligt. Alt mellem himmel og jord, der hører til at have eget hus såvel som en stor have, skal anhængeren blot anvendes til. At den trailer, vi investerer i, ville skulle bruges til at transportere skrammel samt affald fra haven på kvarterets genbrugsplads, menes der med dette. Efter behov skal traileren derudover også anvendes til en IKEA-udflugt.

Bare en ganske ordinær trailer vil konen og jeg i sidste ende skaffe os. Det kunne tillige være centralt at høre jeres bud på, hvad for en anhænger, som er bedst egnet til mine og fruens krav, i forhold til en trailers funktioner. Dermed slipper vi hvis alt går vel for at smide penge ud af vinduet. Behøver det ikke være så dyrt, eller er det f.eks. for alt i verden nødvendigt for os at gå efter det dyreste mærke, og findes der fordelagtige tilbud på trailere på markedet? Om vi kommer til at benytte en masse penge på reservedele til anhængeren, eller om det er en idé at købe en trailer, som er brugt, er noget andet, der er essentielt at få jeres input til?

Således, at mig og konen kan komme derhen til og se nærmere på anhængerne, skyd løs med al jeres trailer-viden samt konkrete referencer til steder i nærheden, der både har trailere på tilbud og trailere, der har haft en tidligere ejer plus et stort udvalg af trailer reservedele til enhver situation.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>