Gode erfaringer med Gudenåens Camping søges

Grunden til jeg laver dette blogindlæg er, at jeg tænker, at internetbrugere kan hjælpe mig i relation til at indsamle guldkorn om Gudenåens Camping. For det er dagsaktuelt for min famlie og jeg i år efter utallige års afbrud. Jeg mindes umiskendeligt den hedengangne Gudenåens Camping, men altså – det er mange år siden, jeg var der med familien. Som lille var mine forældre, søskende og jeg på Gudenåens Camping hvert år i sommerferien. Som teenager var jeg også på camping og kanoture med ungdomsskolen. Fællesnævneren for hver og en af ferierne med bl.a. kano ved Gudenåen er de massevis af minder om en sommerferie fuld af fælles oplevelser og udfordringer i den billedskønne natur i Østjylland. Fra dagene på den gode Gudenåens Camping og de hyggelige ophold i teltene oppe på søbredden klods op ad Gudenåen. Jeg kan tilmed den dag i dag mindes den specielle fornemmelse, den dag jeg for første gang fik lov til selv at bruge en hel uge på den abefalelsesværdige Gudenåens Camping.

Aktuelt er det egentlig lang tid siden, at jeg sidst tog afsted på camping Gudenåens bredder på Gudenåens Camping. I mellemtiden har jeg fået mig en universitetsuddannelse samt et velbetalt arbejde og ikke mindst en skøn kæreste. Forrige forår fødte jeg desuden vores første barn, som nu reelt er så stor, at jeg for noget tid siden begyndte at overveje, om den kommende sommer var det rigtige tidspunkt til at tage barn og kæreste med i en kano ned af Gudenåen. I fredags blev beslutningen om en tur til Gudenåens Camping taget over et glas rødvin eller to med min kæreste efter barnet var blevet puttet. Det bevirker, at jagten nu er gået ind på en virksomhed med camping ved Gudenåen. Umiddelbart tror jeg, at et camping-sted med kajak- og kanoudlejning omkring Fladbro/Randers eller deromkring kunne være nogenlunde lige så godt. Som følge heraf vil jeg høre, om der måske er en af jer her, der ligger inde med erfaring med Gudendåens Camping anno 2012 eller et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Gudenåen eller måske udlejning af kajakker og kanoer ved Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det må så vidt muligt være et kanoudlejningssted, der reklamerer med tilbud på en kanoferie på søerne ved Silkeborg og Gudenåen målrettet familier med små børn. Har du et godt tip om udlejning af kajakker ved Gudenåens Camping tæt på Randers samt Gudenåen, så skriv nedenfor, så jeg kan få mulighed for at skabe spritnye Gudenåens Camping-minder sammen med min egen lille familie. Og så vil jeg være voldsomt begejstret, PFT.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>