Gardiner bliver man nødt til at have

Mangler du ligesom mig nogle nye gardiner? Jeg er lige flyttet og har fundet ud af, at jeg må erhverve nye gardiner. Er ældres oldtidsagtige, plisserede gardiner, tunge og falmede efter års tobaksforurening, dertil så brede og tykke, at de skærmede for 50% af solen fra vinduet, også i dit tilfælde det, du nogle gange sætter i forbindelse med ordet gardiner? Da jeg rejste til en ny lejlighed i city, var det netop derfor slet ikke gardiner, som jeg beskæftigede mig med. Det gik dog hurtigt op for mig, at en eller anden mulighed for skjul bør være en mulighed. Netop for at slippe af med direkte sol indenfor, og helst for at lukke omverdenen ude.

Næ nej – gardiner skal der til, og hvorfor ikke en markise ved siden af, for at terrassen kan anvendes , når det solen skinner. Gammeldags og blytunge gardiner er, til alt held, helt forældet. Der eksisterer et utal af alternative former for gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & desuden gardiner, som CO2-besparende sænker din elregning. Der findes desuden lige en masse, som bør tages i betragtning, når man skal bestemme sig for sine gardiner. Hvor, samt hvilken vinduestype, skal tildækkes? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Hvorledes skal betjeningen foregå? Nuancer samt billeder? Markiser laves også i et kæmpe udvalg. Både som skygge, læ, afskærmning eller overdækning. Hvis du på denne måde vil være lovet, at du får gardiner og markiser, der er perfekte til dig, og derfor dejligst opfylder dine behov, er at prøve en ekspert, egentlig det sikreste, om end det gælder markiser eller gardiner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>