Frankeringsmaskine – landets mest perfekte idé

Når dit selskab poster vildt mange breve hver uge, er det muligt at spare en masse penge ved hjælp af en frankeringsmaskine. Ej kun bliver frimærker problematiske at finde, men frimærker kan tilmed være fantastisk dyre, og derefter skal man sidde og fedte med klistermærker. Placer i stedet dine kuverter i en holder, og et minut efter er de blevet frankeret rigtigt i forhold til brevenes vægt, samt har tilmed firmaets signatur. Så meget som 10.000 kuverter i timen kan frankeres i en fantastisk hastighed, bestemt af, hvilken frankeringsmaskine, du køber!

Når man får et professionelt frankeret brev, frem for et hurtigt påklistret frimærke, virker en del let overens om, at det er temmelig professionelt og føles pålideligt. Firmaets logo på kuverten øger kun troværdigheden.

En vægt i ens frankeringsmaskine bevirker, at man undviger underfrankering, og en frankeringsmaskine produceres med touch screen, sådan, at man let og hurtigt kan finde den relevante tekst. Dit firma kan snildt begynde med at spare penge, fordi det er meget nemt at få opsat en frankeringsmaskine. Idet firmaet tænker på naturen, er det desuden fedt at vide, at din frankeringsmaskine bliver lavet i henhold til strenge miljøregler & udelukkende med brug af miljøvenlig energi.

Så start hellere snarest med at sende breve!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>