Fødselsdagsfest for den yngste samt havelåger og hegnsstolper

Jeg render i de her dage og funderer over din yngstes fødselsdagsfest for børnehaven med fyldet til lagkagerne + boller, så ser manden ud til ik at kunne tænke på noget andet end havelåger {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager} og hegnsstolper {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper}. Ej altså. Jeg og ham vil tage os sammen og få udskiftet matriklens grånede gitterværk, og det arbejde gør at manden og jeg ska’ ha’ friske hegnsstolper og at min mand og jeg ska’ udvælge ml utallige alternative havelåger. Det er fair nok men kunne det projekt ik godt afvente til når jeg og ham har overstået børnefødselsdagen, når jeg og ham får besøg af 22 børnehaveunger? Alt det festivitas synes undertegnede bli’r pænt anspændt at ordne på egen hånd.

Jeg selv har ikke skænket mine præferencer når det kommer til havelåger og hegnsstolper en tanke. Havelåger og hegnsstolper var bare en ting, som var ligegyldigt, de steder jeg har levet da jeg var lille. Men manden og jeg skal gøre os tanker om sådan noget, i dag hvor vi er husejere. Min kæreste har opdaget flere rationable butikker på internettet men vil ikke bestemme sig for hegnsstolper lavet i aluminium eller træ. Undertegnede er nok tilhænger af træstolperne, meen aluminiums hegnsstolper er vidst mere holdbare?

Kæresten og jeg har snakket om at få en høj havelågen, og der har min kæreste fundet flere robuste og lækre havelåger, som endog også er låsbare. Sådan noget kan jeg godt lide, da mig og kæresten har et hus for enden af vejen, hvor vi har haft flere indbrudsforsøg.

Når børnene er bespist med bærlagkage og lege, så skal min kæreste og mig i fællesskab bestille hegnsstolper og havelåger. I modsat fald tror moi ikke, at stressede jeg slipper udenom mandens sniksnak om havelåger med lås, haveplaner og hegnsstolper i træ vs. aluminium.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.