Et modstykke ml fashion og bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning, bukning af rør og udstødningsrør

Monstro jeg har forklaret om min mands job? Manden arbejder med bukkeværktøj » http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm,, rørbearbejdning, profilvalsning , http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm, , bukning af rør , http://pipetek.dk/, og udstødningsrør. Ahva, funderer I måske. På den måde ville jeg garanteret have det, så fremt jeg ikk boede med min gemal og havde fået fortalt omkring rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning ofte.

Det er godt, mener jeg, at ham og jeg kan have vildt uens fagområder som Pradas nye sæson, butiksmanagement og køb af nye kollektioner vs. brug af bukkeværktøj i f.m. bukning af rør til de perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning

Rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør er blandt andet dét, der bliver anvendt til udstødningsrør – eller større udstødningsrør i industrien. Og de behagelige stål gelændere, der anvendes trappeopgangen på mit job. Husbonden arbejder med rørbearbejdning, profilvalsning og bukning af rør hos en vindmølleproducent, fødevarevirksomheder og for grafiske anlæg. Totalt awesome. Og et temmelig stort modstykke til mit arbejde. Det kunne garanteret ik komme mere langt væk fra bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj.

Jeg er faktisk spændt på, hvad jeres kærester arbejder med. Mon I er beskæftiget i rørindustrien eller faktisk jobber i rørbearbejdning, bukning af rør, profilvalsning, bukkeværktøj og udstødningsrør.

Rørbearbejdning, bukning af rør, profilvalsning, bukkeværktøj og udstødningsrør har jeg nu hermed forklaret for første – og sidste gang? på min blog. Så nu hvor I er nede nederst i indlægget ved I lidt om min mands arbejdsplads. I læsere skriver gerne, så fremt I ønsker at vil høre yderligere om profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj, hvis ikke vil jeg ikke at dykke yderligere ned i det tema. Tøhø.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.