Et godt vikarbureau vil tage sig af adskillige opgaver i dit firma

En lang række fordele får jeres virksomhed glæde af, hvis I anvender et godt vikarbureau. For enhver virksomhed er det rette vikarbureau nemlig i mange tilfælde en enestående løsning. Jeres virksomhed kan ikke mindst uden større besvær sikre, at den aktuelle personalesammensætning konstant er lige som den skal være uden at skulle bruge kræfter på fyringer eller nyansættelser i henhold til den aktuelle belastning. Det medfører, at jeres virksomhed får muligheden for at tilpasse bemandingen efter jeres aktuelle behov i henhold til perioder med mange arbejdsopgaver og mindre travlt. Som følge deraf er samarbejdet med et vikarbureau en perfekt ordning, eksempelvis i tilfælde af barsler, ferieafholdelse, sæsonarbejde et cetera.

Mine nærmeste kollegaer og jeg brugte i det første år eller to i jobbet adskillige af firmaets ressourcer på ansættelser samt afskedigelser af ansatte, i mit arbejde som HR-medarbejder i en mindre virksomhed inden for magasinbranchen. Ved en konference berettede en gammel læsepartner fra universitetet, som også er HR-konsulent i et firma i mediebranchen, om sit velfungerende samarbejde med et vikarbureau. I begyndelsen tog det mig på sengen, hvor gode erfaringer hendes firma dybest set fik med anvendelsen af vikarbureauet. Ydermere kom det bag på mig, alle de forskellige opgaver det reelt er muligt at lægge over til et vikarbureau. Lige siden den samtale har vores virksomhed udviklet et optimalt sammenspil med det samme vikarbureau. I en del perioder, hvor min virksomhed har haft et behov for ekstra medarbejdere i en enkelt dag eller eventuelt i adskillige måneder, har vikarbureauets konsulenter uden tøven sikret os vikarer med evner, der matchede sublimt til vores aktuelle job med det samme. Vores fordele ved dette bliver tit, at størstedelen af de vikarer, vi får ud, har løst opgaver for dette vikarbureau i en længere periode.

Derfor gives alle konsulenter på vores vikarbureau en klar forestilling om, hvilke kandidater som formår at yde en optimal vikariering. Alt som blandt andet selve lønudbetalingen, pension osv., ordner vores vikarbureau desforuden, i denne vikarordning, mens vi blot skal af med et fastsat beløb i timen direkte til vikarbureauet. Som det første brugte firmaet kun dette vikarbureau til vikarordningen. Nogle af de andre tidskrævende personaleopgaver, besluttede vi os for at omfordele til vikarbureauet i forbindelse med midlertidige ansættelser plus i forbindelse med tidsubegrænsede ansættelser, efterhånden som vi i HR-afdelingen lærte dem bedre at kende.

De første erfaringer med dette fortæller, at vikarbureauets konsulenter har kunnet aflæse vores behov samt de aspirerende medarbejdere rigtigt godt. Været i stand til at hjælpe os med at skabe en optimal jobbeskrivelse samt personprofil til vores firmas aktuelle opgaver plus behov, samt derefter etablere kontakten til de absolut bedste aspiranter samt udføre person- & færdighedstests af disse for mig og mine kollegaer i HR, har vores vikarbureau derfor. Det specielle Try & Hire koncept, med hvilket vores virksomhed efterfølgende et vikariat af tre måneders varighed har muligheden for at ansætte vores vikar på fast basis uden yderligere omkostninger ifm. vikarbureauets ydelser, har vi samtidig haft gode erfaringer med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>