Er musikinstrumenter prisen værd?

Der fandtes uden tvivl én speciel ting, der skete til hver enkelt familiesamling, lige fra dengang jeg var lille. Jul, nytår, fødselsdage, midsommer eller blot en hyggelig gang aftensmad, lige meget om det var, sluttede festen hver gang med musik samt fællessang. Basalt set hele min familie besidder større eller mindre instrumentale færdigheder, og dersom huset oftest var stoppet med musikinstrumenter, udmundede det oftest i et fornuftigt band. Nogen var gode til at spille piano, et par på rockguitar, og samtlige kunne skråle med, både rollinger og ældre.

En mere fornuftig metode til at glædeliggøre humøret i forhold til lidt hyggeligt skønsang & musik, er i disse tider næppe. Beklageligvis besidder langt fra flertallet af familier denne chance, pga., at musikinstrumenter som regel er noget af en rigmandsglæde. Især dersom de vælges af fin holdbarhed, bliver musikinstrumenter slet ikke omkostningsfrie, så det kræver tanken om en seriøs arbejdsydelse, førend anskaffelsen af musikinstrumenter bliver omkostningen værd.

Der kendes aldrig ende på den fantastiske stemning, et par instrumenter vil kreere, når du dog har en musikalsk familie ligesom jeg har. Et instrument spiller samtlige brødre, samt i alle hjem kan findes flere musikinstrumenter – i det mindste mundharmonika og guitar. Guitar samt trompet gives sange til fødselsdage gerne et løft af, og til jul bliver musikinstrumenter som guitar et obligatorisk vedhæng til julesangene. Livet virker da vildt herligt, når nu instrumenterne dertil evner at fjerne husleje, og nogle familiemedlemmer havde tilmed opnået at være anerkendte artister.

Der eksisterer alligevel slet ingen rigere gave end musik, ligegyldigt hvor højt niveau, familien ligger på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>