Er du på udkig efter nogle mødelokaler tæt på København med økologisk gourmetrestaurant?

Planlægger du et kursus i København og omegn, og søger du nogle inspirerende mødefaciliteter? Som en følge af årevis virke som konferencenter besidder vi ekspertisen til at sikre en gnidningsfri afholdelse af enhver begivenhed lige fra teammøder til årsmøder. Derfor sætter vi en ære i, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så vi ved hvad dine ønsker samt forventninger til os såvel som vores mødefaciliteter. Dine svar anvender vi til at hjælpe dig med at vælge de mest optimale mødelokaler til din workshop, der alle er skabt til at være en unik ramme for et inspirationsrigt miljø for dit møde København.

Der er et skønt udsyn til en grøn kulisse i den private slotspark, der hører til stedet fra alle vores mødefaciliteter, som desuden fremstår som rummelige og lyse med smukke møbler. Alle kursuslokaler her på kursuscentret er ydermere blevet udstyret med hver en ting, som man som arrangør skal bruge ifm. et kursus med henblik på at give dig som kursus- eller konferencearrangør de optimale vilkår. Lokalerne er således udstyret med udstyr som f.eks. forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, whiteboard, stativer med flipovers, computer, trådløst internet plus projektorer. Alt sammen er utvivlsomt i perfekt kvalitet.

I fald du bruger vores mødefaciliteter, kan dine mødedeltagere at samle kræfterne i løbet af dagen med et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, der står parat i form af anretningsborde overalt nær ved konferencelokalerne. Som toppen af kransekagen tilbyder vi en delikat frokost- og morgenbuffet samt en gourmetmiddag af lokalt producerede råvarer, som overvejende er producerede uden sprøjtemidler. Kokkene på konferencecentret vil naturligvis også gerne lave specialkost til gæster, som er veganere, vegetarer, allergikere eller lignende såfremt du har brug for det.

Vil du sikre deltagerne på dit kursus København chancen for at koble af? Af den grund har vi lavet en lounge her på konferencecentret, hvor det er muligt at slappe af en særlig massagestol eller blot få nogle høretelefoner på og nyde instrumentalmusik. Foretrækker nogle af deltagerne på dit kursus København at koble af udendørs, er det tillige en mulighed at medbringe en MP3-afspiller, der er spækket med alle mulige slags afslapningsmusik, og gå en tur i vores storslåede parkanlæg. Der er derfor utallige årsager til at vælge vores konferencecenter, når du ønsker at booke de ideelle konferencelokaler København til din workshop.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>