En masse nyttigt udstyr eksempelvis sminke

Mine yndige tøser skal klædes ud i deres børnehave på fredag, og de ville gerne have, at jeg laver kostumer til dem plus anskaffe teatersminke. Jeg har meget travlt for tiden, men hvilken en moder siger nej til at skabe sine små tøsers kostumer? Netop derfor var jeg på gågaden forleden dag, i begyndelsen i en kostumeshop, for jeg skulle købe nogle rekvisitter, og derefter i stof- & materialebutikken. De havde talrige fede rekvisitter eksempelvis teatersminke. For at få inspiration kiggede jeg i begyndelsen på kostumer. Kostumer i massevis havde butikken, og mange af dem var sjove. Jeg tænkte reelt på at købe nogle, men jeg har jo som sagt givet mine små tøser mit ord på, at jeg nok skal lave dem selv. Dernæst var næste skridt teatersminke, og også her havde de virkelig mange produkter. Jeg købte teatersminke for cirka 170 DKK, men jeg ved til gengæld, at pigerne vil blive ret begejstrede for det. Jeg kørte hjem og begyndte på at sy mine tøsers kostumer, da jeg havde været inde i stofbutikken og købt noget brugbart. Begejstrede var de, da de blev opmærksomme på, at de skulle være prinsesser. Jeg ser frem til at se pigerne i de kostumer, jeg laver, når de er færdiglavede. Faktisk lovede jeg mine to døtre at tage med dem over i deres børnehave, når de skal have kostumerne på. Dermed kan jeg også lige ”prale” med, at jeg har produceret prinsessekostumerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>