En gymnastik efterskole & efterskole teater

Adskillige firmaer med murere kan udføre alt slags murerarbejde i forhold til dit hjem, lige meget om det er bestående af tilbygning, ombygning el. reparationer. Kunne du tænke dig at få lavet noget murerarbejde på din bolig såsom facaderenovering inklusive facadeisolering plus omfugning?

Efterhånden begynder fugerne mellem murstenene på et hus at smuldre. Det får boligen til at se forfalden ud, og yderligere bliver muren mere skrøbelig i forbindelse med vejret, hvilket forårsager måske ødelæggelser på muren. Omfugning og evt. en facadeisolering kan være en oplagt mulighed ved facaderenovering. Skader opstår f.eks., såfremt fugerne er porøse, hvis de har mangler, hvis der befinder sig fugt i muren eller grundet murbier. Murerarbejde i forhold til en facaderenovering består oftest af en omfugning med nye mørtelfuger, vandskuring, pudsning/filsning foruden facadeisolering.

Godt er det at få lavet murerarbejde på boligen for at forhindre skader, men en masse folk vælger derudover at få det foretaget kun for at få hjemmet til at have et moderne udtryk. Ældre boliger har ofte tilbagelagte fuger, hvilket adskillige folk vælger at få lavet en omfugning på, hvor fugen lægges ud til kanten af murstenene. En facaderenovering som denne kan virkelig ses på boligens udtryk, da murværket derefter fremstår som en helhed, og på grund af at det fremstår moderne, stabilt samt velplejet. Du kan samtidig få foretaget en facadeisolering på bygningen for at forbedre dens stand.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.