Efterskole, teater plus en god del andre valgfag

Vi er en efterskole – Sjælland, med en hel del forskellige typer fag! Vi er både en idrætsefterskole, Sjælland, samt en musikefterskole, Sjælland. Er det noget for dig at høre mere vedrørende denne efterskole, dans eller nogle andre fag? Kig med her. Drømmer du om at komme på en efterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i overflod er en grund til for dig at skabe eventyr, der varer for evigt? På vores efterskole er rejser en markant del af din hverdag, fordi du i årets løb ej blot er på en fælles skiferie. Vi tager dig ydermere med på 2 sjove rejser, og så kan du udforske dine fritidsinteresser ude i verden.

Er dit højeste ønske at komme på en idrætsefterskole, Sjælland, hvor dans er det vigtigste i din hverdag? Efterskole dans udgør den allerbedste sammensætning. Vores efterskole Sjælland kan tilbyde dig et unikt 10. klasses år, hvor du virkelig kan lære alle mulige forskellige danseformer. Ydermere giver vi dig lejlighed til at være elev på sjove rejser og udflugter med efterskole; dans. Dermed kan du udvikle dine kundskaber ift. dans, når du vælger 1 år på efterskole hos os.

Tager du et ophold på vores musikefterskole, Sjælland, med linjen musik, får du nogle udsøgte timer. Med efterskole musik undervises du i svær sammenspil og tekstskrivning. Derudover får du mulighed for korsang foruden indspilning i næsten professionelt studie. Også her får du gode rejser til destinationer. Dermed giver det dig forudsætninger for at få verdensomspændende relationer i musikbranchen. Efterskole teater kan du spille om eftermiddagen. På vores musikefterskole udgør teater et af de populæreste kreativt fag. Mange af vores elever, som fx har efterskole idræt, prøver det alligevel, og de synes godt om det.

Kunne du tænke dig at prøve efterskole – dykning? Du har en sjælden chance for at opnå et certifikat til dykning, som du efterfølgende kan udnytte til dykning over hele verden. Efterskole dykning er det muligt at forene med efterskole friluftsliv som det andet fag. Vi har nemlig på vores efterskole friluftsliv som valgfag. Dertil har vi på denne efterskole sejlads som en idrætslinje også. Kunne du lide at høre om vores mange valgfag + efterskole idræt? Så giv os et kald og hør mere! Vi vil med glæde fortælle om vores efterskole teater, efterskole rejser samt meget mere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>