Da knægten fra centrum begyndte at få jagtudstyr

Nogle gange de sidste 9 år har min svoger og svigerfar indimellem vanen tro taget mig med på jagt selvom jeg er en udpræget bydreng. Samtidig har de hovmodigt vist deres nye jagtudstyr med et håb om, at jeg føjede mig og blev lige så interesseret i at jage som dem selv. Det har faktisk været hårdt for et bymenneske ligesom jeg selv, der holder af livet på stenbroen, hvilket er stedet, hvor jeg er vokset op. På den seneste jagt klarede jeg heldigvis for den første gang at skyde noget, og derfor har jeg egentlig fået et godt syn på det. Pga. dette er jeg begyndt at se mig om efter noget udstyr til jagt.

Svigerfamilien har allerede fortalt mig snart alt, der er nyttigt at vide omkring jagt, men til trods for det er det faktisk ikke lige let at finde det rigtige jagtudstyr. I hvert fald ikke såfremt man egentlig er nybegynder og helt sikkert ikke vil bruge alle mine penge i en forretning hvor der er en overgrådig ekspedient. Det er pga. dette, at jeg så småt er begyndt på at se på jagtudstyr på nettet. I den forbindelse har jeg fundet en virkelig god webbutik, hvor man kan finde alt fra jagtgevær til lokkefugl. Deres jagtudstyr er tilmed til gode penge.

Efter at have bevæget mig lidt omkring i onlineshoppen, indrømmer jeg, at jeg faktisk sagtens kan se det cool i jagtudstyr. Sagt på en anden måde, jeg må erkende, at jeg egentlig forstår min kones families entusiasme en hel del bedre. Til trods for at min ambition var ikke at købe mig helt fattig, har jeg så fået bestilt hele baduljen af jagtudstyr på webbutikken – og jeg glæder mig til at vise det på næste jagttur.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>