Bukning af udstødningsrør samt udførsel af bukkematricer og valsning af rør

Valsning af rør og rørbukning vinder i disse år frem som en gunstig alternativ metode inden for rørbearbejdning ift. traditionelle svejsede løsninger. Med bukning rør kan man imidlertid ikke udelukkende spare på udgifterne til indkøb af rørløsninger. Hvis I gør brug af rør, der er bukkede i jeres virksomhed, kan det oftest være muligt at sikre jer en rørløsning, som er specialtilpasset til jer og har en smukkere finish. Derudover er bukkede rør meget lettere at holde rene og vejer mindre.

Hvis I som virksomhed udvælger os som jeres primære leverandør af bukning af rør, kan vi garantere, at jeres rørbukninger bliver tilvirket til at indfri jeres behov. Som firma råder vi nemlig ikke bare over en lang række af Skandinaviens dygtigste specialister når det kommer til rørbukning og rørbearbejdning. I vores in-house værksted, laver vores medarbejdere tilmed det meste af det professionelle bukkeværktøj og alle de bukkematricer, som vi bruger ved rørbukning. Derfor kan vi med garanti tilfredsstille ethvert behov i jeres virksomhed.

Inden vores rørspecialister begynder den egentlige bukning rør, laver vi en skabelon på baggrund af en særlig protype. Selve prototypen produceres i øvrigt efter en model, som vi får tilsendt fra jer eller selv laver i svejsebøjninger. Bagefter sker den første bukning af rør og eventuelle senere bukninger på baggrund af det individuelt tilrettede fixtur. Derfor kan vores specialister producere bukkede rør, som modsvarer jeres virksomheds behov.

Foruden rørbukning og rørbearbejdning samt fremstilling af bukkeværktøj, udfører vi desuden valsning af rør til ethvert formål såvel som profilvalsning i alle materialer. Alt sammen til konkurrencedygtige priser for seriestørrelser på blot 5 rør. Derudover tilbyder vi en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, mens vi udfører rørbukning i små såvel som store radier. Vores virksomheds bredtfavnende knowhow såvel som ekspertise gør, at vi i dag laver mange forskellige opgaver for adskillige kunder fra et væld af fagområder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>