Book stand up er fedt at foretage her hos mig

Kan du være behjælpelige i forhold til at fortælle det rundt omkring… Vil I sige book livemusik til jeres netværk. For nylig er jeg gået i gang hvor jeg er iværksætter inden for eventbooking, så herfor formidler jeg bookingen af meget forskellig underholdning. Fx underholdning som livemusik og stand up. Dog er det et strengt felt at bevæge sig ind i, og med denne grund savner jeg alle mine venner assistance. For modsat vil jeg sikkert ikke indkassere månedsløn tilstrækkeligt til at få overskud på betalingsbalancen. Jeg tror, det drejer sig om at få banet sig vej på feltet i erhvervsområdet med book stand up. Drømmen er, at hver eneste gang en eller anden tænker på eller laver en internetsøgning på for eksempel book stand up, så er jeg øverst på side 1.

Til at begynde med fik jeg kontakt til temmelig mange kunstneriske sjæle. Jeg tilspurgte dem, hvorvidt jeg måtte tage hånd om bookingen af dem som stand up’ere. Der fandtes selvsagt artister, som ikke var interesserede, så derfor har jeg været igennem en stor del udfordringer samt nederlag her optil. Imidlertid spurgte jeg den enkelte kunstner, om mon ikke de ville have, at det er deres band- eller kunstnernavn, der kom op, når en eller anden snakkede om book f.eks. stand up. Dette var som regel altid et tungtvejende rationale. Så på den konto indkasserede jeg adskillige kendte folk i min stald. Immervæk savner jeg, at folk deler forlydenet om mit virke og herunder bookingen af underholdning til jeres netværk. Det er betydeligt for mig, at undgå at føle mig utilstrækkelig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>